Bejelentés


Tanuljunk angolt együtt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.LinkekHalli!!!


Hát, remélem sokan akartok angolul tanulni, de könnyen..figyi, angoltanárom így kezdte a dolgokat: gyerekek, ma a Past Perfec-et vesszük, ami a múltnak a múljta, tehát mindkét időintervallum a múltban lesz, így a másodikat megelőző első lesz a múltnak a múltja...


életünkbe először hallottunk arról, hogy Past Perfect. Nálam ilyen nem lesz!!! Tudom, hogy könnyű megértni a leckéket, és próbálom úgy eladni, ahogy én is megértettem.
Mindent úgy fogok leírni, ahogy a legérthetőbb(legalábbis nekem), de Nektek nem megy vmi, nyugodtan írjatok mailt, és a kérdésetekkel kapcsolatos véleményemet bővebben is kifejtem.
Azonban nem ajánlom a webes fordítóprogikat, mert rosszak. Nem azt fordítják, ami a jelentés, hanem amit tükörfordításban mondanánk, és ez egyik nyelvnél sem kifizetődő.


Ez egy oldal az angol nyelvről azoknak, akik nem kezdték el időben, vagy nincs kedvük/pénzük/mind2, hogy nyelviskolába járjanak.
Alaposan megmagyarázva, példákkal fogom megmutatni, mit miért használunk az angol nyelvben. Ahogy angoltanárom mondta: az angolok hülyék. Szóval, ha vmit nem értesz, nem azt jeletni, hogy te vagy a hülye, hanem a nyelv. De ha még így se megy, akkor ott leszek én.
Akkor sincs gáz, ha már tudsz egy keveset angolul, de vmi nem megy a fejedbe. A legtöbb kérdésre tudok válaszolni.
Ha valami böki a csőröd, de nem találsz rá választ egyik leckében sem, ne állj neki keresni a neten! Írj nekem egy emailt, és 1-2 napon belül, BIZTOS, hogy válaszolok rá!
Kis témakörökké osztom majd az alap ismereteket, és majd azok közül lehet választani.


Ha valami/valaki nem akar muxeni, akkor írj ide egy mailt: angyalhanga@freemail.hu
VÁGJUNK BELE!


 
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!